Naszym sztandarowym daniem jest tatar – restauracja Stary Dom - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Naszym sztandarowym daniem jest tatar – restauracja Stary Dom

„Z racji tego, że nie jesteśmy malutką restauracją i zamawiamy spore ilości, nasz dostawca musi mieć ciągłość dostaw.”

 

Stary Dom zlokalizowany jest w Warszawie przy ul. Puławskiej 104/106 naprzeciw Parku Wodnego Warszawianka nieopodal Parku Dreszera – mówi szef kuchni Rafał Kowalczyk.

 

Remigiusz Zagraba: Restauracja Stary Dom z Warszawy to miejsce dla klientów indywidualnych czy raczej dla grup zorganizowanych? 

Rafał Kowalczyk: Z uwagi na spory rozmiar restauracji liczącej ponad 250 miejsc siedzących, jesteśmy otwarci zarówno dla gości indywidualnych jak i wszelkie grupy zorganizowane. W zależności od sezonu i zapotrzebowania z powodzeniem można tu organizować wszelkiego typu imprezy okolicznościowe: wesela, konferencje, szkolenia, prezentacje, degustacje, czy szkoły gotowania. W przypadku spotkań finansowych czy spotkań przy wigilijnym stole oferta Starego Domu opiera się głównie na gotowych ofertach zróżnicowanego menu w różnych przedziałach cenowych.

R.Z.: Jaki rodzaj kuchni serwujecie Państwo w restauracji Stary Dom?

R.K.: Stary Dom słynie z tradycyjnej polskiej kuchni, gdzie klasyczne przepisy łączy się z nowoczesnymi technikami sztuki kulinarnej nierzadko z akcentami lekkiej i aromatycznej kuchni śródziemnomorskiej. Wśród pokazowych dań znaleźć można gęsinę wielkopolską, dziczyznę, polską jagnięcinę, cielęcinę, mięsa z kaczki czy królika. Stary Dom słynie z tatara siekanego i doprawianego osobiście przez Starszego Kucharza bezpośrednio przy gościach. W jadłospisie znaleźć można specjały polskiej kuchni regionalnej takie jak cepeliny śląskie, śledź po kaszubsku jak i klasyki: golonkę glazurowaną miodem lipowym, sztukę mięs czy żeberka ze świeżo tartym korzeniem chrzanu.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.