Piła do cięcia mięsa z kością - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Piła do cięcia mięsa z kością

 

Coraz częściej zadawane pytanie Klienta– czy można to mięso pociąć na plastry ?

Jak to zrobić - tasakiem masarskim, nożem ?

 

Urządzeniem, które umożliwi spełnienie takich życzeń jest piła do cięcia mięsa z kością, schłodzonego czy mrożonego.

Piły do mięsa pozwalają na precyzyjne cięcie wymienionych produktów w plastry o regulowanej grubości. Regulacja grubości cięcia umożliwia cięcie plastrów o grubości od 20 – 170 mm.

W zależności od wybranej taśmy tnącej można ciąć mięso schłodzone, zmrożone, kości a nawet ryby.

Korpus piły wykonany jest jako odlew aluminiowy, anodowany i polerowany w celu maksymalnego zabezpieczenia przed korozją i czynnikami zawartymi w mięsie. Warto zaznaczyć, że wszystkie elementy i podzespoły wykonywane są w krajach europejskich.

 

Urządzenie jest łatwe do utrzymania w czystości, również komora w której obraca się taśma tnąca jest łatwo dostępna.

 

Elementy takie jak popychacz, regulator grubości, stół roboczy wykonane są ze stali nierdzewnej. Wszystkie podzespoły elektryczne umieszczone są poza obszarem pracy, tak aby w czasie czyszczenia piły nie doszło do ich kontaktu z wodą.

Producent zadbał również o zapewnienie możliwie bezpiecznej pracy obsługi. Piła do cięcia mięsa wyposażona jest w wyłączniki zabezpieczające przed pracą przy otwartej obudowie, układ elektroniczny chroniący przed samoczynnym uruchomieniem się urządzenia po zaniku napięcia, hamulec elektryczny zatrzymujący taśmę prawie momentalnie po wyłączeniu maszyny oraz  popychacz produktu zabezpieczający dłonie przed skaleczeniem.

 

W ofercie jest cała gama urządzeń różnej wielkości lub wykonanych w całości ze stali nierdzewnej.

 

Jeżeli zależy Państwu na dokładnym pocięciu mięsa, kości w szybki i bezpieczny sposób, to opisana powyżej piła do mięsa spełni te oczekiwania.

 

Szczegółowe informacje dostępne są pod numerem telefonu 12 260 90 80.


Autor: Materiał promocyjny firmy PANORAMA

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.