Grażyna Cieślak - restauracja Country to kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Grażyna Cieślak - restauracja Country to kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie

„Restauracja Country to miejsce położone na wsi, wśród zieleni, gdzie można odpocząć od zgiełku świata. Zlokalizowana jest 18 km od Lublina w kierunku Łęcznej, przy drodze krajowej nr 82 (Łuszczów-Kolonia 79)” – mówi właścicielka restauracji Grażyna Cieślak.

 

Remigiusz Zagraba: Jedną z Państwa ofert jest organizacja imprez okolicznościowych. Jaką macie propozycję na spotkanie firmowe? 

Grażyna Cieślak: Organizujemy spotkania firmowe, bankiety, prezentacje. Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie. Sprawiamy, że organizacja uroczystości staje się łatwiejsza i przyjemna. Nie mamy gotowych propozycji menu, dostosowujemy je do potrzeb klienta. Wszystko zależy od tego, co dany klient od nas oczekuje. Realizujemy również zamówienia cateringowe z dowozem do firm i domów. 

R.Z.: Jakie potrawy mięsne można znaleźć w Państwa menu i z jakich mięs są one przyrządzone?

G.C.: Nasza restauracja to miejsce pełne pyszności, kulinarnej uczty. Można zachwycić się kompozycjami na talerzach oraz delektować smakami. Serwujemy dania kuchni polskiej, wplatając elementy kuchni świata. Produkty regionalne podawane są w nowoczesnej odsłonie.

Do przygotowania naszych dań używamy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiu. Serwujemy m. in.: filet z kurczaka z rusztu, szaszłyki Country, wątróbkę drobiową z cebulką, kotlety schabowe, polędwiczki wieprzowe z grilla, karczek z grilla, golonkę opiekaną oraz steki z wołowiny z grilla.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.