FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Wyposażenie sklepu mięsnego - co jest potrzebne


 

Wyposażenie sklepu mięsnego jest niewątpliwie bardzo ważnym elementem. Należy się zastanowić, co jest ważne i czego nie powinno zabraknąć.

Na wyposażenie sklepu mięsnego składają się:

  • lady chłodnicze, szafy chłodnicze, instalacja chłodnicza,
  • krajalnice, maszyny do mielenia mięsa,
  • klimatyzacja - dzisiaj to konieczność,
  • oświetlenie specjalistyczne,
  • zamrażalki, urządzenia chłodnicze,
  • specjalistyczne środki myjące i dezynfekujące,
  • odzież ochronna,
  • odpowiednie noże rzeźnicze, kloce, topory,
  • pojemniki plastikowe i nierdzewne,
  • wagi,
  • elementy nierdzewne,
  • oprogramowanie,
  • reklama, 
  • opakowania,
  • meble sklepowe,
  • kasy fiskalne,
  • środki i urządzenia owadobójcze,
  • rolety,
  • maszyny pakujące
  • urządzenia porcjujące.

Właśnie w tym miejscu będziemy prezentować urządzenia i produkty, których nie może zabraknąć w Twoim sklepie.

 

Zobacz producentów i dystrybutorów wyposażenia sklepu i stoiska mięsnego klikając w ten link.

  • Mariola: 2011-05-09 12:58:52
    podobno spoko
  • Anna: 2011-05-05 09:42:56
    co to za firma es system k. Jakie są jej urządzenia
  • Romek: 2011-05-04 10:29:21
    a gdzie maszynka do sprawdzania banknotów???