FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Rozmowy o branży mięsnej, cz. 2 – Marian Winiarski – doradca C...

  Anna Łydek: Ostatnimi czasy można zaobserwować, że większy nacisk kładzie się na zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia i spożywanie produktów jak najmniej przetworzonych, naturalnych. Czy w branży mięsnej jest miejsce na produkty naturalne, ekologiczne? &nbs...
Opublikowany: 13.02.2018 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, eksport, Etykiety:

"Mięso to najbardziej ceniony i najchętniej wybierany produkt ...

  Anna Łydek: Hurtownie Max-Meat specjalizują się w obsłudze zorganizowanych sieci handlowych oraz sklepów niezrzeszonych na terenie województwa mazowieckiego. Obecnie na rynku hurtowym działa wielu dystrybutorów. Co wyróżnia Waszą hurtowni...
Opublikowany: 12.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Rozmowy o branży mięsnej, cz. 1 – Marian Winiarski – doradca C...

Rozmowy o branży mięsnej, cz. 1 – Marian Winiarski – doradca Cechu Przedsiębiorców Branży Mięsnej Ziemi Łódzkiej.   Anna Łydek: Ceny wieprzowiny od pewnego czasu spadają. Czy uważa Pan, że jest to sytuacja chwilowa, czy też może trwała zmia...
Opublikowany: 06.02.2018 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, eksport, Etykiety:

Specjalistyczne oświetlenie przemysłowe - rozmowa z Przemysław...

Firma ILSS Sp. z o. o., której jest Pan założycielem, to producent specjalistycznego oświetlenia przemysłowego tworzonego w technologii LED. Co sprawia, że w przemyśle spożywczym tradycyjne systemy oświetlenia zastępowane są ledami? Wyzwania stawiane...
Opublikowany: 05.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą...

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz. Część 2   Remigiusz Zagraba: Jak często Wasze sklepy zaopatrywane są w mięso i wędliny? Mieczysława Bogdanowicz: Aby zapewnić najwyższą jakość oraz świeżość mięsa i wędl...
Opublikowany: 05.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą...

  Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz Remigiusz Zagraba: W którym roku powstało Społem PSS w Hajnówce i jaką liczbą sklepów obecnie zarządzacie? Mieczysława Bogdanowicz: Społem Powsz...
Opublikowany: 29.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Dziedzictwo kulinarne Warmii, Mazur i Powiśla- Krzysztof Dunaj...

Mazuriana to elegancka restauracja ze Szczytna. Położona jest nad jeziorem Domowym Małym. Klientów przyciąga ciekawym wnętrzem i bogatym menu. Dlaczego jeszcze warto odwiedzić Mazurianę? To prawda – posiadamy bogate menu, w tym potrawy regionalne oznakowane d...
Opublikowany: 15.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Ciepłe wędliny w sklepie, rozmowa z Jerzym Grobarkiem, właścic...

  Skąd pomysł na działalność związaną z wędzeniem produktów mięsnych? Urządzeniami do produkcji mięsa, w tym do wędzenia zająłem się 25 lat temu. Zaczynałem od pracy dla innych firm, następnie byłem przedstawicielem producentów komór niemieckic...

"Dostosowujemy warunki sprzedaży, dostaw” – Anna Jerzak, właśc...

Hurtownia zlokalizowana jest w Gorlicach, w województwie małopolskim. Jakie produkty mięsne oraz wędliny posiadacie Państwo w ofercie? Cały czas dostosowujemy się do potrzeb klientów. Nasza oferta jest urozmaicona. Posiadamy produkty producentów z ca...
Opublikowany: 08.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o d...

    Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie   Dziczyzna to mięso o licznych walorach smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, szczególnie na tle wieprzowin...
Opublikowany: 15.12.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Ostatnia