FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Produkty Nomax podkreślają markę producenta - rozmowa z Markie...

Remigiusz Zagraba: Firma Nomax Trading to jeden z najbardziej znanych producentów i dostawców opakowań dla zakładów mięsnych w Polsce i za granicą. Państwa specjalizacją są siatki wędliniarskie Nomanet i osłonki tekstylne Viscofl...

Dezynfekcja zakładów mięsnych - rozmowa z Danielem Świetliński...

Jaka jest różnica pomiędzy dezynfekcją tradycyjną a dezynfekcją ozonowaną ? Dezynfekcja chemiczna ma na celu redukcję drobnoustrojów, takich jak pleśnie, grzyby, wirusy i bakterie. Wiele bakterii potrafi uodpornić się na działanie popularnych środków c...

Lidl - co ciekawego ?

Chcielibyśmy poinformować, iż sieć Lidl Polska liczy już ponad 630 sklepów, ulokowanych na terenie całego kraju, obsługiwanych przez 9 Centrów Dystrybucyjnych (wkrótce nastąpi otwarcie 10 magazynu w Kałuszynie). Rocznie otwieramy kilkadziesiąt nowych skl...
Opublikowany: 27.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięs...

Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięs...

Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...

Elektrownia słoneczna gwarantuje oszczędności i czysty zysk- r...

Remigiusz Zagraba: Odnawialne Źródła Energii to obecnie bardzo ważny temat. Dlaczego przedsiębiorcy, szczególnie zakłady mięsne powinny posiadać własną elektrownię słoneczną? Krzysztof Brzewski: Dla bezpieczeństwa produkcji, oszczędności i pokazania odpowiedz...
Opublikowany: 20.09.2018 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Handel / Gastronomia, Etykiety:

"Wysoka jakość dotyczy nie tylko samego mięsa, ale również cał...

Remigiusz Zagraba: SABA to firma rodzinna założona w 1997 r. i rozwijana przez Annę i Andrzeja Trochym. Obecnie w firmie pracuje drugie pokolenie rodziny, dzięki któremu firma dodatkowo prowadzi działalność na kontynentach azjatyckim i afrykańskim. Co obecni...
Opublikowany: 10.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, sklepy mięsne, Etykiety:

"Wysoka jakość dotyczy nie tylko samego mięsa, ale również cał...

Remigiusz Zagraba: SABA to firma rodzinna założona w 1997 r. i rozwijana przez Annę i Andrzeja Trochym. Obecnie w firmie pracuje drugie pokolenie rodziny, dzięki któremu firma dodatkowo prowadzi działalność na kontynentach azjatyckim i afrykańskim. Co obecni...
Opublikowany: 10.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, sklepy mięsne, Etykiety:

Urządzenia chłodnicze do sklepów - rozmowa z Danielem Chwastki...

  Remigiusz Zagraba: Jakie trendy dominują obecnie na rynku wyposażenia sklepów? Daniel Chwastek: Dzisiejsze urządzenia chłodnicze to istotny element wnętrza każdego sklepu, dlatego klient ma możliwość wyboru kolorystyki i wykończeń. Kolorystyka oraz ...
Opublikowany: 22.08.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Urządzenia do wyposażenia sklepów i zakładów - rozmowa z Rober...

Remigiusz Zagraba: Novitus jest liderem na rynku w dostarczaniu rozwiązań technologicznych wspomagających handel, usługi i logistykę. Jakie urządzenia posiadacie Państwo w ofercie? Które można stosować w branży mięsnej? Robert Kokosza: Novitus j...

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.