Artykuły/Zakłady mięsne/przetwórstwo mięsa - Strona 2 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: przetwórstwo mięsa

Lampy przemysłowe led, producent ILSS- rozmowa z Przemysławem ...

"Jesteśmy firmą, która wyspecjalizowała się w produkcji spożywczej, gdzie dedykowane są lampy o wysokiej odporności na mycie ciśnieniowe i trudne warunki pracy"- mówi Przemysław Grudziński, Prezes ILSS  w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl ...

Maja Tereszkiewicz o produktach i nagrodach firmy Profi

„Firma Profi każdego roku otrzymuje wyróżnienia, które są dla nas potwierdzeniem wysokiej jakości produktów. Nasze produkty są zwycięzcami wielu prestiżowych nagród rynkowych i konsumenckich” – mówi Maja Tereszkiewicz,&...

Andrzej Skiba o przekształceniu firmy w spółkę akcyjną

„Na firmę składają się trzy zakłady produkcyjne, sieć własnych sklepów oraz hurtowni. Pracuje w niej około 1000 osób. Zmiana na tym etapie działalności była racjonalną decyzją” – mówi Andrzej Skiba Prezes Zarządu Zakłady ...

Andrzej Skiba o początkach i obecnej działalności Zakładów Mię...

„Wkładamy wiele serca we wszystkie nasze produkty, ale jeśli mam wymienić te sztandarowe, to są to produkty z najdłuższą tradycją.” O historii Zakładów Mięsnych Skiba opowiada właściciel Andrzej Skiba.   Remigiusz Zagraba: Zakłady Mięsne SKIBA i...

Charles Daigneault z MasterChefa promuje markę HAŃDEREK

Wędliny takie jak lubisz! Promuje Charles z MasterChef’a! Półfinalista II edycji MasterChefa i autor Imprezownika kulinarnego – Charles Daigneault promuje markę HAŃDEREK. Podbeskidzka firma właśnie rozpoczęła współpracę z utalentowanym kulinarnie ...
Opublikowany: 29.09.2016 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, przetwórstwo mięsa, Etykiety: wędliny,

Mróz S.A. z nową inwestycją w Wielkopolsce

W połowie lipca br. firma budowlana PTB Nickel została generalnym wykonawcą nowej inwestycji Mróz S.A., potentata branży rolno-spożywczej w Polsce. W miejscowości Karolew w ciągu zaledwie 8 miesięcy spółka wybuduje nowoczesną halę magazynowo-produkcyjną wraz z ...

Wędliny ekologiczne – jak zostać eko producentem?

Przepisy rolnictwa ekologicznego stosuje się do każdego producenta ekologicznego zaangażowanego w działania na każdym etapie produkcji, przygotowywania i dystrybucji produktów ekologicznych. W celu rozpoczęcia działalności w rolnictwie ekologicznym, należy złożyć do...
Opublikowany: 15.04.2016 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, przetwórstwo mięsa, Etykiety:

Firma POLIWCZAK - 25 lecie

25 lat już za nami! W tym roku firma Poliwczak świętuje swoje ćwierćwiecze! Firma została założona w czerwcu 1990 roku w Mysłowicach w woj. śląskim, początkowo jako niewielka, rodzinna działalność. Pierwotnie zakład zajmował się produkcją na potrzeby wła...
Opublikowany: 21.07.2015 Kategorie: Zakłady mięsne, przetwórstwo mięsa, Etykiety:

Polskie Zakłady Mięsne

W Polsce jest kilka tysięcy firm mięsnych - są to piękne, nowoczesne zakady, które spełniają wysokie wymagania sanitarne oraz technologiczne. Zachęcamy do oglądania wyróżnionych zakładów, które znajdują się  w portalu FirmyMiesne.pl. Możemy b...
Opublikowany: 21.05.2015 Kategorie: Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, przetwórstwo mięsa, Etykiety:

Adam Konacki - Dyrektor handlowy firmy Markam

Remigiusz Zagraba: Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby? Adam Konacki: Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów  żywnośc...

Pierwsza 1 2 3 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.