Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne
fot.adobe stock
Kiedy mówimy o wędlinach, na myśl przychodzą nam różne odmiany kiełbas, którymi można rozkoszować się bez dodatków lub jedynie ze świeżym pieczywem, urozmaicone odrobiną musztardy.
Kiełbasa Podwawelska to wysokogatunkowa ...
Wiosna i lato to idealny czas na grillowanie, a my mamy dla Ciebie doskonałe propozycje, które powinny znaleźć się w Twoim sklepie mięsnym, sklepie spożywczym lub hurtowni mięso-wędliny. Nasze produkty na sezon grillowy dostarczą Twoim klientom niezapomnianych doznań kul...
fot.ZM Hańderek
Produkty na grill od Hańderka powinny znaleźć się w ofercie Twojego sklepu!
Nowości na grilla w ofercie Hańderka – doskonały smak i tradycyjne receptury:
Kiełbasa podwawelska na grilla - wyśmienity smak oraz...
Opublikowany: 23.06.2023
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
sklepy mięsne,
Etykiety:
Akcja Świeżyzny Grilluj z Tadkiem i Witkiem 2023
Kolejny już rok włączamy naszych klientów do zabawy wspólnego grillowania ze Świeżyzną oferując dedykowane produkty grillowe takie jak:
- PAŁECZKI Z KURCZAKA NA GRILLA
- KARKÓWKA NA ...
Pasztet wieprzowy z żurawiną — smakowity dodatek na kanapki, kolacje i do szkoły!
Pasztet wieprzowy z żurawiną to pyszna i sycąca przekąska, która doskonale sprawdza się na kanapkach śniadaniowych, jako dodatek do kolacji lub jako przekąska do z...
fot.KM Okrasa
Akcja ,,Jedz z nami” ma na celu promować i pokazywać, że można jeść to, co się chce, jeśli tylko wprowadzi się ruch do swojego życia.
W całą akcję są zaangażowane nasze panie ekspedientki, kierowniczki rejonów jak i...
fot. Staropolska Strzecha
Czy kiełbasa i polędwica mogą iść w parze, pełnej smaku, kunsztu masarskiego i wspaniałego składu?
Okazuje się, że tak i to nawet z wyróżnieniem TOP PRODUKT i Doceń polskie.Takie duety nie zdarzają się często, nie dość, że powi...
fot.Ciećwiera
Wiosna tuż za rogiem, szykujemy się na wielkie grillowanie. Wiosną i latem nie można sobie wyobrazić weekendu bez grillowanych kiełbas, mięsa, warzyw, pieczywa.
Czy w 2023 roku to szaszłyki wygrają z kiełbasą?
Kiełbasa była dotąd najpopularni...
fot.Witold Gaik
Remigiusz Zagraba: Jest rok 1990, następują historyczne przemiany w Polsce, a w Najdziszowie Witold Gaik podejmuje, pewnie jedną z najważniejszych decyzji w życiu zawodowym i uruchamia Prywatny Zakład Mięsny Gaik. Od tamtej pory minęło 33 lata, jak...
Wyrabianie wędlin na Śląsku to wielka tradycja. To właśnie z tego regionu pochodzą wyroby, które zna niemal cała Polska. Rzeźnictwo śląskie jest cenione nie tylko w kraju nad Wisłą, ale też w wielu krajach europejskich. Od 1989 r. Ernestyn Janeta z Lubomii wraz z rodziną...