Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/wieprzowina - Strona 14 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: wieprzowina

Wędliny z Masarni Brzozie - szynka gotowana, kiełbasa podwawel...

Wędliny to jeden z najważniejszych składników pokarmowych najczęściej spożywanych przez Polaków. Tradycja spożywania wędlin istnieje od pokoleń. Stanowią bazę do przystawek, dodatek do wielu dań. Kupując wędliny w sklepie mięsnym zwracamy uwagę na wiele czyn...

Szynka swojska wędzona i nne produkty firmy Mościbrody nagrod...

Konsumenci kupują produkty sprawdzone, polecane przez innych. Program PDŻ - Poznaj Dobrą Żywność jest wskazówką i informacją, które produkty warto spożywać. Znak jest przyznawany wyrobom, które spełniają rygorystyczne kryteria, opracowane przez Kolegi...

Szynka z wędzarni Skiba i inne produkty nagrodzone

W ramach przeprowadzonego w listopadzie XXXVIII Konkursu "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym" -Jesień 2012 wyłoniono najlepsze produkty mięsne pod względem jakościowym i wyróżniono najlepszych producentów w Polsce. Od lat konkurs pro...

Śląski Znak Jakości w branży spożywczej dla Zakładu Mięsnego P...

Zakład Mięsny Poliwczak został laureatem tegorocznego konkursu Śląski Znak Jakości w branży spożywczej. Został wybrany spośród dziewięciu podmiotów ubiegających się o ten tytuł. Kapituła konkursu wyłoniła wyroby spożywcze o szczególnie wysokiej jako...

Kiełbasa tradycyjna, czyli kiełbasa mysłowicka krucha- śląskie...

    Kiełbasa była od czasów najdawniejszych przysmakiem polskim. Częstując gości, od niej rozpoczynano śniadania i obiady. Gdy za czasów saskich kuchnia polska stała się więcej wykwintną, powiadano, że dobry szlachecki kucharz powinien był umie...

Parówki dla dzieci- bez glutaminianu i fosforanów Skiba

Parówki występują w wielu odmianach i smakach. Dzieciom na ogół smakują miękkie wędliny, dlatego parówki to ich ulubione danie. Dorośli chętnie jadają takie kiełbasy, jako składnik pożywnych dań lub jako przekąska dla osób będących w ciągłym ru...

Metka wędzona Poliwczak nagrodzona znakiem Doceń Polskie

Zakład mięsny „Poliwczak”  Sp J. Celina Poliwczak, Piotr Poliwczak  oferuje produkty z wyższej i średniej półki. Klienci firmy to koneserzy, poszukiwacze nietypowych smaków, otwarci na nowości, ale jednocześnie ceniący tradycję, chcący ...

Dlaczego lubimy parówki ?

Dlaczego kochamy parówki? Powodów jest wiele. Po pierwsze to jedzenie uniwersalne – łatwo je łączyć z różnymi przysmakami i daniami, a także podać do zjedzenia każdemu niezależnie od wieku. Po drugie są szybkie do przyrządzenia – nie ważne czy m...
Opublikowany: 09.10.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Mięso wieprzowe dla gastronomii i dla przetwórstwa mięsnego, ś...

Szeroki asortyment mięs wieprzowych dla gastronomii, do produkcji wyrobów wędliniarskich oraz dla sklepów mięsnych  do sprzedaży detalicznej posiada w swojej ofercie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD” z Katowic. Dynamiczne i rozwijające s...

Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie...

Duża część zakładów mięsnych produkujących wędliny posiadają ubojnie i rozbiór mięsa  na własne potrzeby. Jednak kiedy mięso z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów mięsnych. Najczęściej zamawi...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.