Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/wołowina - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: wołowina

Domowe Smaki w Szybkim Wydaniu: Odkryj Wolno Gotowane Dania Mi...

Odkryj Wygodę i Smak Dzięki Gotowym Daniom W dzisiejszym zabieganym świecie, gdzie czas jest na wagę złota, gotowe dania mięsne od MARK'S Marszałkowscy stanowią idealne rozwiązanie dla tych, którzy pragną połączyć smak domowych potraw z wygodą szybkiego przygoto...

Steki, burgery Firmy "KONKRET" - Tradycja, Jakość i Smak, któr...

Kiedy myślimy o steku czy burgerze doskonałej jakości, nasze myśli powinny być skierowane w stronę rodzinnej Firmy "KONKRET" Monika Strzałka. To renomowane przedsiębiorstwo, obecne na rynku od blisko trzydziestu lat, zyskało uznanie jako prawdziwy mistrz w produkcj...

Kebab wołowy - producent MBM Meat Food mazowieckie

Kebab to najpopularniejszy fast-food obecnych czasów. Serwowany jest praktycznie w każdej restauracji, ponieważ cieszy się uznaniem wielu konsumentów na świecie i w kraju. Standardowy kebab kojarzy się ze  smaczną pitą z mięsem, różn...

Kebab drobiowy i wołowy- producent Besa Food

Kebab  to jedno z najbardziej tradycyjnych dań kuchni orientalnej, które na przestrzeni ostatnich kilku lat podbiło niemal cały świat. Kebab zakorzenił się także w polskie zwyczaje, gdyż prawdopodobnie nie ma większego miasta, gdzie nie byłoby pr...

Fleksitarianizm - co to jest ?

Znamy już wiele różnych typów diet, sposobów żywienia się, tego, z czego rezygnować, a co dodać do naszego jadłospisu. W ostatnim czasie na popularności zyskuje różne diety m.in. ketogeniczna, czy fleksitariańska. Powstają kolejne wersje, sposoby, kt...

Rodzaje mięsa mielonego

W naszej kuchni także mięso mielone jest wysoko w hierarchii ważności. Należy wiedzieć, że mięso mielone można sporządzić praktycznie ze wszystkich rodzajów mięsa. Ale przeważnie kupujemy mieloną wołowinę, wieprzowinę, jagnięcinę i mielone z drobiu. Warto także dodać, że...
Opublikowany: 29.06.2021 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wieprzowina, wołowina, Etykiety:

Ćwierci wołowe, producent lubelskie

Mięso wołowe  jest jednym z najszlachetniejszych gatunków mięs. Największe spożycie jest w takich krajach jak: Urugwaj, Stany Zjednoczone, Brazylia. W Europie czy w niektórych krajach Azji jest popularność jest również na bardzo wysokim poziomi...
Opublikowany: 21.12.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Ćwierci wołowe - producent Ubojnia Bartek, mazowieckie

  Mięso wołowe uchodzi za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięs. Doceniane i popularne jest nie tylko w Stanach Zjednoczonych, Australii czy Argentynie, ale także w Europie. Specyfika rynku wołowiny w Polsce jest taka, że większość tego gatunku mięsa ...
Opublikowany: 14.06.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Wołowina i elementy wołowe mazowieckie - producent Ubojnia Bar...

"Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele. Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim kontrahentom. Działając na rynku od 2001 roku, to właśnie dla nich modernizuje, unowocześnia ...
Opublikowany: 17.01.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: ubojnia,

Ćwierci wołowe producent

Polska wołowina podbiła już podniebienia Europejczyków, Azjatów, teraz czas na rozwój w rodzimym kraju, czyli w Polsce. Wołowina to rodzaj mięsa, który powoli odzyskuje swoją pozycję na polskim rynku. W latach 90. jej spożycie było praktycznie 10-...
Opublikowany: 02.12.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.