FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Piły do mięsa, krajalnice do wędlin, maszynki do mielenia, stekery małopolskie- Panorama Sp. z o.o.

telefon:
12 / 260 90 80
e-mail:
kmp@panorama.krakow.pl

Odsłon: 9836

Informacje o firmie

Panorama sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie ul. Wrobela 6 od 15 lat zajmuje się importem i sprzedażą sklepowych urządzeń do obróbki mięsa: krajalnic do wędlin, maszynek do mielenia mięsa, pił do cięcia mięsa, stekerów, kotleciarek itp. Wszystkie urządzenia są produkcji włoskiej, do ich wykonania zastosowano materiały atestowane i zgodne z wymogami Unii Europejskiej. Urządzenia posiadają niezbędne zabezpieczenia zapewniające bezpieczeństwo pracy. W oparciu o wieloletnie doświadczenie zbudowaliśmy magazyn części zamiennych niezbędnych do realizacji szybkiej wysyłki części i usług serwisowych. Zakupiony towar może być odebrany osobiście lub poprzez wysyłkę kurierską.

Oferta:

- Krajalnice do wędlin seria GS

Gama krajalnic grawitacyjnych do cięcia wędlin. Średnica ostrza 220 mm, 250 mm, 275 mm, 300 mm, 330 mm i 350 mm. Korpus wykonany z odlewu aluminium, anodowany powierzchniowo i polerowany. Wykonanie pozwala na łatwe utrzymanie w czystości. Główne części krajalnicy są łatwe do zdemontowania i umycia. Regulacja grubości cięcia w zakresie 1 – 15 mm,  ostrzałka do ostrza wbudowana. Ponadto posiadamy w ofercie krajalnice VM pionowe do cięcia wędlin lub opcjonalnie do cięcia świeżego mięsa bez kości.

Oferujemy również krajalnicę serii SMI – półautomat do krojenia wędlin.

 

- Maszynki do mielenia mięsa

 

Oferujemy szereg maszynek do mielenia mięsa serii TS. Elegancka sylwetka, cicha praca, łatwość w obsłudze powodują, że mogą one być znakomitym narzędziem pracy w sklepach spożywczych, masarniach, restauracjach i innych punktach gastronomii.

Korpus wykonany z aluminium anodowanego powierzchniowo polerowany, odporny na korozję, łatwy do utrzymania w czystości. Taca załadowcza i odbiorcza, sito i nóz ze stali inox, gardziel i ślimak opcjonalnie stal inox lub stop ghisa.

Ponadto oferujemy wersje maszynek z całkowicie demontowanym zespołem mielącym ( bardzo ułatwia to utrzymanie w czystości zespołu mielącego ) oraz maszynki z zespołem mielącym ½ Unger ( zespół mielący wyposażony w dodatkowe sito – szarpak ).

Na zamówienie maszynki o większych wydajnościach i w obudowach ze stali nierdzewnej.

    

   

 
- Piły do cięcia mięsa z kością

Piła do cięcia mięsa z kością jest urządzeniem umożliwiającym precyzyjne porcjowanie mięsa. W zależności od zastosowanej taśmy może być stosowana do cięcia mięsa świeżego, schłodzonego lub zamrożonego. Obudowa wykonana jest ze stopu aluminium anodyzowanego charakteryzującego się dużą odpornością na korozję oraz jest bardzo łatwa
w utrzymaniu. Elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej. Piła posiada zabezpieczenia przed wypadkiem.
W ofercie również większe modele oraz z obudową  ze stali nierdzewnej - prosimy o kontakt  telefoniczny.

- Stekery

Steker wyposażony jest w zespół nożyków ze stali nierdzewnej umieszczonych na obrotowych walcach, które wykonują szereg nacięć (180 na 10 cm2)  na płacie mięsa przechodzącego między walcami. W wyniku tej czynności struktura mięsa staje się luźniejsza, łatwiej absorbuje przyprawy i poddaje się obróbce termicznej.  Maszynka wykonana z aluminium anodowanego, wyposażona w mikrowyłącznik zabezpieczający przed pracą przy otwartej osłonie, łatwo demontowane walce ułatwiają utrzymanie w czystości urządzenia. W opcji steker w wersji z napędem ręcznym, z walcami do cięcia na paski (flaczki), z walcami do rozbijania mięsa (kotleciarka). Noże: 2  walce
z 64 nożykami.

Czytaj także:

 

 

 

Piła do cięcia mięsa z kością

 

 

 

 

 

 

 

Krajalnica do wędlin i sera

 

 

 

Piła do cięcia mięsa z kością

 

Krajalnice do wędlin seria GS

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.