Ubojnia drobiu opolskie, śląskie - PRUS TOMASZ - Ubojnia drobiu - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Ubojnia drobiu opolskie, śląskie - PRUS TOMASZ
Numer weterynaryjny: 16113901

telefon:
77 4616096
604229882
e-mail:
prus.tomasz@wp.pl

Odsłon: 20826

Ubojnia drobiu

Ubojnia Drobiu "Prus"

z siedzibą w Żędowicach powstała w 1998 roku. Właścicielem Ubojni jest Tomasz Prus.

Wraz z upływem lat zakład przechodził ciągłą modernizację, aby w 2004roku zostać dostosowanym do wymogów europejskich i uzyskać zdolność

produkcyjną do 12 tys. sztuk na zmianę.

Obecnie firma zatrudnia około 50 pracowników, jednak w miarę zwiększania produkcji liczba zatrudnionych stale wzrasta.

Towar dostarczany do naszej ubojni w dużej mierze jest pozyskiwany z fermy rodzinnej jak i od rzetelnych hodowców.

Podstawą rozwoju firmy jest zadowolenie naszych klientów, dlatego poświęcamy szczególną uwagę na produkcję wyrobów

o wysokiej jakości, wykorzystując nowoczesne urządzenia i sprawując stały nadzór nad właściwym przebiegiem procesów technologicznych.

Ubojnia Drobiu posiada wdrożony system jakości HACCP.

Posiadamy również uprawnienia do eksportu naszego towaru do krajów wewnątrz wspólnoty europejskiej, 

ale obecnie obsługujemy sklepy detaliczne jak i hurtownie na terenie Opolszczyzny i woj. Śląskiego. 

zdjęcia pixaby.com  

 

Oferujemy świeże produkty najwyższej jakości - elementy z drobiu, elementy z indyka - ceny producenta.

 

Serdecznie zapraszamy do współpracy!

 

Czytaj także:

 

Świeże elementy z kurczaka - ubojnia drobiu Tomasz Prus

 

 

 

 

Mięso drobiowe w elementach- Ubojnia Drobiu Prus

 

 

 

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.