Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
fot. Sebastian Trochym
Minęło półtora roku od naszej ostatniej rozmowy z Sebastianem Trochym, przedstawicielem firmy SABA – rodzinnego producenta mięsa, który od lat stawia na relacje i jakość. Wówczas mówiliśmy o rozwoju sprzedaży na rynk...
fot. Zbigniew Wojciechowski
Remigiusz Zagraba: Proszę opowiedzieć, czym dokładnie jest sieć POKUSA – jaka jest Państwa historia i misja?
Zbigniew Wojciechowski: Pokusa to nazwa Polskiej Sieci Handlowej Pokusa i Pokusa Premium zrzeszająca blisko 23...
fot. PIOTR KAMECKI
Remigiusz Zagraba: Na początek – czym dokładnie zajmuje się firma ENCOTECH i jakie usługi oferujecie zakładom i sklepom mięsnym w zakresie chłodnictwa przemysłowego?
Piotr Kamecki: ENCOTECH jest firmą konsultingową nakierowaną na współprac...
Remigiusz Zagraba: Jakie są najważniejsze kierunki rozwoju Intermarché w Polsce na najbliższe lata?
Paweł Wardziński: Naszą misją jest bycie ulubionym supermarketem Polaków. Aby to osiągnąć muszą być spełnione cztery warunki: zapewnienie klientom niskich cen,...
Remigiusz Zagraba: Jakie są aktualne priorytety ALDI Polska w zakresie rozwoju asortymentu produktów mięsnych?
Paweł Hiller: W ALDI rozwój asortymentu produktów mięsnych opieramy na kilku strategicznych kierunkach, których wspólnym mianow...
Posadzki w Zakładach Mięsnych muszą charakteryzować się trwałością i dużą odpornością na czynniki zewnętrzne. Właściciel masarni, ubojni, zakładu przetwórstwa, czy hurtowni dobierając posadzki do pomieszczeń powinien sprawdzić, czy posiadają następujące cechy: wysoką ...
Steki wołowe – gotowy zysk, silniejsza oferta i przewaga nad konkurencją
Stek to coś więcej niż porcja mięsa. To produkt, który zwiększa marżę, skraca czas obróbki i wzmacnia profesjonalny wizerunek – bez konieczności d...
Bezpieczeństwo Twojej hodowli zaczyna się od skutecznej dezynfekcji – wybierz Meda-Chem i chroń się przed pryszczycą
W dzisiejszych realiach hodowla i przetwórstwo zwierząt nie mogą obyć się bez skutecznych środków ochrony biologicznej. Wysoka zak...
Smak Domu w Słoiku – Barszcz Ukraiński i Krupnik z Mięsem od PPHU „MARKAM”
Co może być prostsze niż sięgnąć po słoik, z którego natychmiast unosi się aromat rodzinnego domu? Rodzinna firma PPHU „MARKAM” z Kasinki Małej zamknęła w szkle dwa...
fot.Piotr Jurczenko
Remigiusz Zagraba: Rynek przetwórstwa mięsnego nieustannie ewoluuje. Automatyzacja, precyzja i estetyka stają się coraz ważniejsze – szczególnie w obszarze pakowania i znakowania. Jak BECK Clip Systems odpowiada na te wyzwania?
Pio...